Familie Braakman

Statistieken — Familie Braakman

Deze stamboom werd het laatst gewijzigd op 9 februari 2016.

Personen
Mannen
37
53,6%
Vrouwen
32
46,4%
Totaal aantal achternamen
Gezinnen
Bronnen
Mediaobjecten
Opslagplaatsen
Totaal aantal gebeurtenissen
95
Totaal aantal gebruikers
7
Laatste geboortejaar
2009
Deze informatie is privé en kan niet getoond worden.
Gemiddelde leeftijd bij overlijden
70
Mannen: 77   Vrouwen: 64
Gezin met de meeste kinderen
10
Gemiddeld aantal kinderen per gezin
2,55
Nieuws
Braakman van de boerderij
14 februari 2011 - 23:21:33

Wij komen van de boerderij

Het onderzoek naar mijn Braakman familie gaat gestaag verder. Inmiddels is wel duidelijk dat de Braakman familie generaties lang een boerenfamilie was. De naam Braakman is afkomstig van een hoeve in Junne met de naam Braakman. En een van mijn andere voorouders had de naam van 't Rot , ook deze naam is afkomstig van een boerenhoeve met de naam 't Rot, in het dorpje Archem. Allemaal in de buurt van Ommen, Diffelen, Hardenberg. En hoe zag zo'n hoeve er in die omgeving uit? Klik op het plaatje links wat ik heb geleend uit het Gelders archief, een oude hoeve in een heuvelachtig bos-heide gebied.

2011 - Een nieuw jaar met nieuwe software
2 februari 2011 - 13:23:56

Bij deze wil ik iedereen een gelukkig en fijn 2011 toewensen.

Om ook dit jaar goed te beginnen, iets compleet nieuws. De software achter deze website is niet alleen van versie veranderd, maar ook van naam. Draaiden we eerst nog op het pakket "PHPGedView" , zijn we sinds vandaag overgestapt op de opvolger van dit pakket met de naam "webtrees".

Het overstappen was een fluitje van een cent. Bij webtrees is een wizard bijgeleverd die bijna het hele migratieproces van PHPGedView naar webtrees voor haar rekening neemt. Het enige wat nog met de hand diende te gebeuren was het overnemen van de oude media files. Ook dat was binnen een paar minuutjes gebeurd.

De website is nu weer in de lucht met de nieuwe software en het lijkt allemaal prima te werken. Mocht je toch nog iets tegenkomen wat niet helemaal goed lijkt, laat dat dan vooral weten.

Met vriendelijke groeten,
Marcel Braakman

Een nieuw jaar
1 januari 2010 - 12:48:40
Bij deze wil ik iedereen een gelukkig en fijn 2010 toewensen.

Om het nieuwe jaar goed te beginnen heb ik de laatste versie van de software achter deze website geinstalleerd.

Na een complete backup van de website, de database en de GedCom bestanden heb ik de nieuwste versie van PHPGedView geinstalleerd. Het hele proces duurde ongeveer anderhalf uur. Ik draai nu met versie PHPGedView versie 4.2.3.

Zo te zien zijn er een aantal zaken verbeterd en een paar irritante bugs zijn verwijderd. Mocht je iets tegenkomen wat door de update is veroorzaakt, neem dan even contact met me op.

Met vriendelijke groeten,
Marcel Braakman
Welkom bij de familie Braakman!
22 januari 2009 - 16:14:44
Deze site bevat de stamboom van mijn familie Braakman. Momenteel is de database nog in opbouw. Heeft u informatie die toegevoegd kan/mag worden, neem dan aub contact met mij op via de link onderaan de pagina.

Niet alle informatie is standaard zichtbaar: de namen van levende personen zijn verborgen en alleen zichtbaar als u zich met behulp van een account heeft aangemeld. Uiteraard is het ‎‎voor u mogelijk om een account aan te vragen. Gebruik hiervoor de link in het login scherm.

Veel plezier met het gebruik van deze website!

Met vriendelijke groeten,
Marcel Braakman
Diavoorstelling

Bestuursleden Nederlands Hervormde Kerk Heemse
Bestuursleden Nederlands Hervormde Kerk Heemse
Bekijk deze persoon — Jan Braakman

Notitie: 1930, Bestuursleden Nederlands Hervormde Kerk Heemse; boven: Pullen, Kampherbeek, Veldsink, Van Ittersum, Kampman, Overweg en Braakman; onder: Slotman, Ensink, mej. Visbeek, ds. Visbeek, Stoeten en Kerkdijk (zie verder memoveld)
Op deze dag
Er zijn geen gebeurtenissen van levende personen voor vandaag.