Familie Braakman

Statistics — Familie Braakman

This family tree was last updated on February 9, 2016.

Individuals
Males
37
53.6%
Females
32
46.4%
Total surnames
Families
Sources
Media objects
Repositories
Total events
95
Total users
7
Latest birth year
2009
This information is private and cannot be shown.
Average age at death
70
Males: 77   Females: 64
Family with the most children
10
Average number of children per family
2.55
News
Braakman van de boerderij
February 14, 2011 - 11:21:33 p.m.

Wij komen van de boerderij

Het onderzoek naar mijn Braakman familie gaat gestaag verder. Inmiddels is wel duidelijk dat de Braakman familie generaties lang een boerenfamilie was. De naam Braakman is afkomstig van een hoeve in Junne met de naam Braakman. En een van mijn andere voorouders had de naam van 't Rot , ook deze naam is afkomstig van een boerenhoeve met de naam 't Rot, in het dorpje Archem. Allemaal in de buurt van Ommen, Diffelen, Hardenberg. En hoe zag zo'n hoeve er in die omgeving uit? Klik op het plaatje links wat ik heb geleend uit het Gelders archief, een oude hoeve in een heuvelachtig bos-heide gebied.

2011 - Een nieuw jaar met nieuwe software
February 2, 2011 - 1:23:56 p.m.

Bij deze wil ik iedereen een gelukkig en fijn 2011 toewensen.

Om ook dit jaar goed te beginnen, iets compleet nieuws. De software achter deze website is niet alleen van versie veranderd, maar ook van naam. Draaiden we eerst nog op het pakket "PHPGedView" , zijn we sinds vandaag overgestapt op de opvolger van dit pakket met de naam "webtrees".

Het overstappen was een fluitje van een cent. Bij webtrees is een wizard bijgeleverd die bijna het hele migratieproces van PHPGedView naar webtrees voor haar rekening neemt. Het enige wat nog met de hand diende te gebeuren was het overnemen van de oude media files. Ook dat was binnen een paar minuutjes gebeurd.

De website is nu weer in de lucht met de nieuwe software en het lijkt allemaal prima te werken. Mocht je toch nog iets tegenkomen wat niet helemaal goed lijkt, laat dat dan vooral weten.

Met vriendelijke groeten,
Marcel Braakman

Een nieuw jaar
January 1, 2010 - 12:48:40 p.m.
Bij deze wil ik iedereen een gelukkig en fijn 2010 toewensen.

Om het nieuwe jaar goed te beginnen heb ik de laatste versie van de software achter deze website geinstalleerd.

Na een complete backup van de website, de database en de GedCom bestanden heb ik de nieuwste versie van PHPGedView geinstalleerd. Het hele proces duurde ongeveer anderhalf uur. Ik draai nu met versie PHPGedView versie 4.2.3.

Zo te zien zijn er een aantal zaken verbeterd en een paar irritante bugs zijn verwijderd. Mocht je iets tegenkomen wat door de update is veroorzaakt, neem dan even contact met me op.

Met vriendelijke groeten,
Marcel Braakman
Welkom bij de familie Braakman!
January 22, 2009 - 4:14:44 p.m.
Deze site bevat de stamboom van mijn familie Braakman. Momenteel is de database nog in opbouw. Heeft u informatie die toegevoegd kan/mag worden, neem dan aub contact met mij op via de link onderaan de pagina.

Niet alle informatie is standaard zichtbaar: de namen van levende personen zijn verborgen en alleen zichtbaar als u zich met behulp van een account heeft aangemeld. Uiteraard is het ‎‎voor u mogelijk om een account aan te vragen. Gebruik hiervoor de link in het login scherm.

Veel plezier met het gebruik van deze website!

Met vriendelijke groeten,
Marcel Braakman
Slide show

Kerkdijk
Kerkdijk
View this individual — Hendrik Braakman
View this individual — Aaltje Kerkdijk

Note: In de keuken van de familie Braakman-Kerkdijk op de Achterbrink in Heemse. Het huis werd later door het rijk opgekocht en afgebroken om plaats te maken voor de uiterwaarden van de Vecht. Hier zien we de familie aan de keukentafel. Het tafelkleed is afgedekt met plastic om slijtage en vlekken te voorkomen. Links zit Gerrit Jan Kerkdijk te lezen in een editie van het weekblad De Spiegel. Hij was werkzaam als meteropnemer bij de IJsselcentrale. Hij was in 1953 getrouwd met Dick Egberts. Zij zit rechts met hun in 1957 geboren dochter Hetty op schoot. Een foto van Hetty hangt bij oma aan de wand, precies onder de staartklok. Voor de spinde - een inbouwkastje bestemd voor de kopjes en het glaswerk - zit Hendrik Braakman en links naast hem staat zijn vrouw Aaltje Kerkdijk. Zij woonden in huis bij de breiende (schoon)moeder Gezina Kerkdijk-Kremer.
Note: Datering 1958-1959
On this day
No events exist for today.